Політика конфіденційності

УМОВИ КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ 

в редакції від 30 червня 2022  р. 

 

Веб-сайт https://ua.sylni.org (надалі – Сайт) створено на замовлення Благодійної організації «Благодійний фонд “СИЛЬНІ» (надалі – Власник Сайту) для надання інформації про Власника сайту, його безоплатну та конфіденційну допомогу людям, які пережили сексуальне насильство під час війни. Відвідуючи або використовуючи Сайт, Ви підтверджуєте, що прочитали, зрозуміли та погоджуєтесь з цими Умовами користування сайтом (надалі – Умови користування). У випадку, якщо Ви не погоджуєтесь з Умовами користування, просимо Вас не використовувати Сайт. Умови користування можуть періодично змінюватись і набувають чинності з моменту їх розміщення на Сайті.  Просимо Вас періодично переглядати  Умови користування на випадок внесення таких змін. 

Cайт розроблено для користувачів, яким вже виповнилися 18 років. Якщо Вам не виповнилося 18 років, будь ласка, не використовуйте Сайт. 

УВАГА! Сайт носить виключно інформаційний характер та не замінює необхідність консультації з лікарем. 

 

  1. ЗМІСТ САЙТУ

Ви погоджуєтесь, що використання Сайту відбувається на Ваш власний страх і ризик. Власник Сайту може у будь-який час та на власний розсуд додавати, змінювати або вилучати матеріали з цього Сайт. Ми вживаємо всіх можливих заходів, щоб надавати на цьому Сайті достовірну та актуальну інформацію, але не даємо жодних гарантій, зобов‘язань та не робимо заяв будь-якого змісту щодо її достовірності, актуальності, якості, повноти або відповідності певній меті. Власник Сайту відмовляється надавати будь-які гарантії, що виражені у явній формі, або у формі домислів, до тієї міри, як це дозволено законодавством. Ні Власник Сайту,  ні його філіали та представництва, ні будь-які інші сторони, залучені до створення, розробки або відображення цього Сайту, не відповідають за втрати, шкоду або витрати будь-якого характеру в усіх ситуаціях, які можуть виникнути внаслідок користування інформацією, яка міститься на цьому Сайті, внаслідок доступу, використання або неможливості використання цього Сайту, або внаслідок будь-яких помилок або неповноти його змісту. Це обмеження також стосується будь-яких втрат, шкоди або витрат, пов‘язаних з будь-якими вірусами, які можуть інфікувати Ваш комп‘ютер, пристрій, програмне забезпечення або дані під час користування веб-сайтом. 

   2. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ДАНИХ ПРИ ВИКОРИСТАННІ САЙТУ

Для доступу та використання цього Сайту не вимагається реєстрація та/або авторизація та безпосереднє надання персональних даних. В деяких випадках, Ви можете на власний розсуд залишити де-які персональні дані Власнику Сайту. Ми хочемо дати вам чітке уявлення, як використовуються ваші дані і яким чином ви можете захистити їх конфіденційність. Щоб дізнатися, які відомості ми збираємо і як їх використовуємо, будь ласка, уважно вивчіть ці Умови. Даний документ був складений з урахуванням вимог Закону України від 01.06.2010 №2297-VI "Про захист персональних даних", що визначає політику оператора щодо обробки персональних даних. Основні поняття, що використовуються в цій політиці, відповідають визначенням, даним в чинному законодавстві.

   2.1. ЗБІР ДАНИХ: ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО І НА ЯКИХ ПІДСТАВАХ? 

На свій розсуд,  якщо у Вас є якісь питання щодо інформації, розміщеної на Сайті, Ви можете звернутись до нас з таким питанням, заповнивши форму зворотного зв’язку. Для цього Ви можете залишити наступну інформацію: ім'я, адресу електронної пошти, іншу інформацію в повідомленні, яку Ви вирішите за необхідне надати Власнику Сайту.  Зверніть увагу, що відповідно до чинного законодавства про захист даних Ваші особисті дані можуть бути зібрані або оброблені, якщо: - ви дали нам свою згоду на обробку. Щоб уникнути сумнівів у вас завжди буде право відкликати свою згоду в будь-який час; або ж - це необхідно для виконання угоди, стороною якого ви є; або ж - цього вимагає закон. Ми будемо обробляти ваші персональні дані тільки для зазначених, явних і законних цілей, і ми не будемо обробляти ваші персональні дані таким чином, який несумісний з цими цілями. Такою метою може бути поліпшення вашого відвідування нашого Сайту. Коли ви звертаєтеся до Власника Сайту, ваші повідомлення зберігаються, з метою якнайшвидшої та найповнішої відповіді.

 

   2.2 МЕТА ЗБОРУ ТА ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ Будь-які дії з персональними даними, які обробляються Власником Сайту, відповідають вимогам Закону України від 01.06.2010 №2297-VI "Про захист персональних даних". Власник Сайту збирає інформацію, яка допоможе поліпшити ефективність нашого Сайту. Ми збираємо інформацію про наших відвідувачів двома способами:

  • шляхом введення інформації в формі зворотнього зв’язку; і / або

  • через файли cookie (додаткова інформація про файли cookie наводиться нижче).

Метою збору персональних даних є:

  • надання відповідей на поставлені питання Користувачами Сайту;

При необхідності використовувати ваші дані для цілей, не зазначених у цій політиці конфіденційності, ми завжди запитуємо попередню згоду на це.

 

   2.3 НАДАННЯ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ 

Ми можемо розкрити вашу особисту інформацію виключно в міру необхідності і тільки для конкретних вищевикладених цілей відповідно до чинного законодавства про захист персональних даних. Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, не пов'язаним з Власником Сайту. Виняток становлять випадки, перераховані нижче. Для обробки третіми сторонами за дорученням Власника Сайту Ми можемо передавати персональні дані афілійованим особам Власника Сайту та іншим довіреним компаніям і особам для обробки за дорученням Власника Сайту (наприклад, з метою забезпечення безпеки); при цьому така обробка здійснюється відповідно до наших інструкцій, вимог законодавства про захист персональних даних і іншими застосовними вимогами конфіденційності та безпеки. На вимогу законодавства Ми можемо передавати персональні дані органам дізнання і слідства, іншим уповноваженим органам з підстав, передбачених чинним законодавством України.

 

   2.4. ПОСИЛАННЯ НА ІНШІ ВЕБ-САЙТИ 

Дані Умови поширюються тільки на цей Сайт і не діють стосовно служб і сервісів, що надаються іншими компаніями або приватними особами (включаючи продукти або сайти, які можуть відображатися в результатах пошуку), а також інших ресурсів, на які ведуть наші посилання, наприклад, на соціальні мережі. Також Умови не охоплюють правила роботи з інформацією сторонніх компаній і організацій, які рекламують наші служби і сервіси або застосовують для показу релевантних оголошень такі технології, як файли cookie, піксельні теги і т.п. Ви повинні проявляти обережність і переглядати положення про конфіденційність, що застосовуються до стороннім веб-сайтам і використовуваним вами послуг. 

 

   2.5. ФУНКЦІЯ «Не відстежувати» ( "DO NOT TRACK") ТА АНАЛОГІЧНІ МЕХАНІЗМИ 

Функція «Не відстежувати» - це додаткова опція браузера, яка дозволяє користувачам повідомити відмову всім відвідуваних сайтів від відстеження поведінки в Інтернеті. Дана опція може бути налаштована користувачем самостійно в браузері. Відразу після настройки запит «Не відстежувати» буде відправлятися при здійсненні доступу до веб-сайту, і активність користувача не буде відслідковуватися.

 

   2.6 COOKIES 

Загальна інформація – це інформація, яка дозволяє нам краще налаштувати Сайт до потреб користувачів і стосується таких даних: кількість відвідувачів сайту, статистика перегляду окремих сторінок, типи браузера та операційної системи, інформація про провайдера Інтернет-послуг тощо. Таку інформацію ми отримуємо автоматично та в узагальненому неперсоніфікованому вигляді. Для збору зазначеної вище загальної інформації ми також можемо використовувати технологію "Сookies", яка є певною інформацією, що залишається нашим веб-сайтом на комп'ютері відвідувача. “Cookies” надсилаються назад тільки на сервер Сайту, який їх залишив, коли відвідувач повертається на сайт. “Cookies” можуть сказати нам, як, коли і якою кількістю людей переглядались сторінки нашого веб-сайту. Технологія “Cookies” не містить особистої (персональної) інформації, не зчитує інформацію з Вашого жорсткого диску та не може жодним чином вносити зміни до Вашої операційної системи. Завдяки інформації, яку ми отримуємо шляхом використання технології “Cookies”, ми намагаємось постійно вдосконалювати Сайт.  Зокрема, ми можемо використовувати цю інформацію для того, щоб зробити нашу інформацію більш доступною для Вас, а Сайт в цілому – зручнішим для користування. Для отримання додаткової інформації про “Cookies”, будь ласка, відвідайте сайт www.allaboutcookies.org. Крім того, у відповідному меню Вашого браузера (найчастіше, в меню HELP) Ви можете дізнатись, як заборонити Вашому браузеру отримувати нові “Cookies”, як налаштувати повідомлення від Вашого браузера, про те, що Ви отримали нові “Cookies”, або як відключити “Cookies” взагалі. Виключно Власник Сайту, організації, що співпрацюють з Власником Сайту, адмініструючи цю інформацію, будуть мати доступ до зібраної загальної (не персоніфікованої) інформації. Ми можемо користуватись послугами третіх осіб для того, щоб досліджувати, обробляти дані та підтримувати наш Сайт, його зміст. В такому випадку, ми вимагаємо від них дотримання політики конфіденційності та забороняємо використовувати будь-яку інформацію Сайту з іншою метою.  

 

   3. ЗАСТОСОВНЕ ПРАВО

Відвідуючи цей Сайт, ви погоджуєтеся з тим, що тлумачення і оцінка даного Сайту здійснюються виключно відповідно до законодавства України. Якщо ви використовуєте Сайт, перебуваючи в іншій юрисдикції, ви несете відповідальність за дотримання чинного місцевого законодавства. Якщо будь-яке положення з цих Умов буде визнано недійсним або незаконним судом належної юрисдикції, то такий стан або умова будуть анульовані, а умови, що залишилися зберігають повну юридичну силу і як і раніше будуть обов'язковими для застосування і виконання.

   4. ДОТРИМАННЯ УМОВ

Використовуючи даний Сайт, ви погоджуєтеся з положеннями цих Умов та усвідомлюєте, що Власник Сайту не несе відповідальність за наслідки, пов'язані з будь-яким порушенням вами Умов та будь-яких претензій або вимог третіх осіб у зв'язку з порушенням вами даних Умов.

 

   5. ЗМІНИ

За умови внесення змін до цих Умов користання ми опублікуємо оновлену версію, щоб надати Вам можливість переглянути Умови користування. Ваше використання Сайту після опублікування їх на Сайті, означає, що ви погоджуєтеся зі змінами.